Onze viswinkel

In onze viswinkel kunt u naast dagvers gerookte paling, terecht voor echt alles op het gebied van vis. Al ruim 30 jaar bieden we onze klanten de beste kwaliteit! Voor visliefhebbers is het een feest om een bezoek te brengen aan onze ruim gesorteerde speciaalzaak, dagelijks bieden we meer dan 100 soorten vis & visproducten, "van Aal tot Zeeduivel" !

Ons assortiment aan producten om thuis te bereiden of te nuttigen, is weergegeven in onze overzichtelijke assortimentslijst.

Direct genieten van onze vislekkernijen is uiteraard ook mogelijk. Onze ruime zitgelegenheid, zowel binnen als op terras biedt ruimte aan totaal 100 personen.

Dus breng eens een bezoekje aan "visjuwelier" Dries van den Berg.

Assortimentslijst
Bekijk onze assortimentslijst, waarin al onze producten zijn opgenomen. Een handig vis-overzicht, wat bestellen voor u wel heel gemakkelijk maakt.
Lees verder
Visschotels
Verwacht u gasten en wilt u deze op een culinaire en uitzonderlijke manier verrassen, denk dan aan onze rijkelijk gevulde visschotels.
Lees verder
Visvaria
Hier treft u onze volledige VisVaria brochure. Compleet, overzichtelijk en makkelijk te downloaden.
Lees verder
Vischeque
Wilt u iemand verblijden met een echt origineel cadeau, denk dan aan onze Vischeque!
Lees verder
Vis BBQ
Gezond en verantwoord barbecue├źn, doe het eens met vis! U zult versteld staan hoe uw gasten zullen genieten!
Lees verder
Rondleidingen
Een rondleiding in onze Palingrokerij doen, en hierbij het prachtige verhaal van de paling te horen krijgen. Aansluitend nog een demo Paling fileren en uiteraard ook nog even proeven!
Lees verder