Op de markt

Dit is de tak van ons bedrijf waar het eigenlijk door is ontstaan, het verkopen (standwerken) op jaarmarkten en evenementen. Zoals misschien wel bij u bekend, reizen wij vele plaatsen door heel Nederland af om daar onze fijne gerookte paling en Hollandse nieuwe te verkopen. Dries van den Berg begon 35 jaar geleden als standwerker met het product gerookt paling. Door z’n babbel en verstand van zaken werd dit al snel een succes, en werd hij zelfs meerdere malen ‘Nederlands kampioen standwerken’. Het product gerookte paling was toen al in heel Nederland zeer gewild, maar dit is het nog steeds (mits goede kwaliteit). Inmiddels zijn we de laatste palingrokerij van Nederland die zich ook op de markt vertegenwoordigt.

We hebben dit kunnen volhouden door het verkopen van kwaliteit voor een billijke prijs. We zien dan ook op onze markten, dezelfde vrolijke en tevreden gezichten van vaste klanten elk jaar terug.

Het verkopen op de markt geldt voor ons ook als een soort van promotionele ondersteuning voor het product gerookte paling. Nog steeds gaat dit verkopen op de ouderwetse manier en kan ook worden gezien als een stukje entertainment voor de bezoekers. Zelfs het palingroken op de markt gebeurt nog regelmatig, zo kunnen de bezoekers van markten ook een idee krijgen van het rookproces en de kwaliteit van de paling

Bij aankoop van paling bij palingrokerij Dries van den Berg draagt u bij aan de stichting 'Dupan' (Duurzame Paling Nederland)

Waar vindt u ons
Als u benieuwd bent wij waar wij staan, belt u gerust even op naar de Palingrokerij. 
Wij vertellen u graag waar ons Promotieteam te vinden is, met die lekker vers gerookte Paling, Broodjes Paling & Hollandse Nieuwe, Krokante Kibbeling & vers gerookte Makrelen.
Lees verder
Palingroken op de markt
Op veel van de markten die worden bezocht door ons palingpromotieteam, wordt door ons ook 'live' ambachtelijk paling gerookt.
Inmiddels alweer 35 jaar een succes en nog steeds een zeer gewaardeerde toevoeging op de markt
Lees verder
Kerstmarkt Duitsland
De weihnachtsmarkten in Duitsland, misschien ook wel bij u bekend. Ook daar staan wij gedurende 4-5 weken met een vaste verkoopwagen onze fijne gerookte paling, visspecialiteiten en Hollandse nieuwe te verkopen.
Lees verder