Ga naar content

Koop

Lees meer
Viswinkel

In onze viswinkel kunt u naast dagvers gerookte paling, terecht voor echt alles op het gebied van vis. Al ruim 40 jaar bieden we onze klanten de beste kwaliteit!

Lees meer
Assortimentslijst

Bekijk onze assortimentslijst, waarin al onze producten zijn opgenomen. Een handig vis-overzicht, wat bestellen voor u wel heel gemakkelijk maakt.

Lees meer
Webshop
  • Af te halen in onze winkel in Harderwijk
Lees meer
Royale Visschotels

Bij ons kunt u terecht voor de lekkerste visschotels. Op zoek naar een heerlijke tapas schotel, gerookte vis lekkernijen of iets voor op de bbq? Bekijk onze schotels en bestel makkelijk en snel via onze webshop. 

Lees meer
Visrelatiegeschenken

Wilt u eens een hengeltje uitgooien naar een potentiële klant, een waardevolle relatie of gewoon eens iemand op een originele manier verrassen? Kies dan een van onze relatiegeschenken!

Lees meer
Fish & Mail

Doe hier uw Visbestelling, snel & makkelijk! Ideaal voor de vrijdagmiddaglunch of een bedrijfslunch. Vul het bestelformulier in en haal uw bestelling op bij ons in de winkel.

Lees meer
Vischeque

Wilt u iemand verrassen met een echt origineel geschenk, denk dan aan onze Vischeque. Deze bon kan uitgeschreven worden in de waardes €10, €25 en €50.