Ga naar content

Visrestaurant

Ons gezellige visrestaurant is dagelijks geopend voor jong & oud. We hebben een uitgebreide menu en drankenkaart, maar er zijn ook wisselende specials naast de menukaart.

U hoeft niet te reserveren want we hebben een ruim aantal zitplaatsen. Mocht u met een groot gezelschap willen komen? Dan kunt u altijd even bellen om een en ander te bespreken.

Bekijk onze menukaart met de gerechten + afbeeldingen. Met meer dan 15 soorten visgerechten zal er zeker wat voor u tussen zitten.

Bekijk onze menukaart

Check voor de zekerheid de openingstijden van ons restaurant om teleurstelling te voorkomen.

Bekijk hier de openingstijden


Ons concept

Wij werken met zelfbediening, met behulp van het zogenaamde buzzersysteem. U bestelt uw gerecht aan de Visbar, eventueel met een lekker drankje erbij. U ontvangt van onze medewerker een handige buzzer, die u meeneemt naar uw zitplaats; als uw gerecht klaar is gaat de buzzer trillen en licht hij op. Bij inlevering van de buzzer ontvangt u uw heerlijke visgerecht!

(De keuken en bar zijn op dinsdag t/m vrijdag geopend tot 18.00 uur. Op zaterdag sluiten de keuken en bar om 17.45 uur. – Tafels reserveren is niet mogelijk)

Ons assortiment aan producten om thuis te bereiden of te nuttigen, is weergegeven in onze overzichtelijke assortimentslijst

Direct genieten van onze vislekkernijen is uiteraard ook mogelijk. Onze ruime zitgelegenheid binnen biedt plaats aan 135 personen, op ons deels verwarmde terras hebben wij ook nog plek voor 160 personen. 

Dus breng eens een bezoekje aan "visjuwelier" Dries van den Berg.

Allergenenlijst

Bekijk onze allergenenlijst, waarin alle allergenen van onze producten zijn opgenomen.

Bekijk de lijst

Lees meer over

Openingstijden

Bekijk de openingstijden van het visrestaurant, de winkel en het palingmuseum.

Palingexperience

Beleef een uniek kijkje achter de schermen in onze ambachtelijk Palingrokerij! De rokerij die normaal niet toegankelijk is, wordt voor jou opengesteld; zodat je alles kunt zien. 

    Zakelijke bijeenkomsten

    Uw vergadering, zakelijk meeting of contractbesprekingen op een unieke locatie organiseren? Dan bent u bij Dries van den Berg & Zn aan het juiste adres. Lees snel verder.