Ga naar content

Visrestaurant

In ons Visrestaurant kunt u genieten van heerlijke visgerechten, uiteenlopend van een kibbelingmenu, sliptongmenu of een ‘Proeverij Dries van den Berg‘. 

Tevens hebben wij dagelijks een ‘catch of the day’. Onze gerechten worden uiteraard geserveerd met onze bekende saus en super kwaliteit vis.

Bekijk onze menukaart

Let op onze combideal met een lekker drankje, zo heeft u een complete maaltijd en scoort u een leuk voordeeltje! Zie onze menukaart met de gerechten + afbeeldingen, met meer dan 15 soorten visgerechten zal er zeker wat voor u tussen zitten.

Ons concept

Wij werken met zelfbediening, met behulp van het zogenaamde buzzersysteem. U bestelt uw gerecht aan de Visbar, eventueel met een lekker drankje erbij. U ontvangt van onze medewerker een handige buzzer, die u meeneemt naar uw zitplaats; als uw gerecht klaar is gaat de buzzer trillen en licht hij op. Bij inlevering van de buzzer ontvangt u uw heerlijke visgerecht!

(Onze keuken sluit dagelijks om 18.00 uur – Tafels reserveren is niet mogelijk)

Ons assortiment aan producten om thuis te bereiden of te nuttigen, is weergegeven in onze overzichtelijke assortimentslijst

Direct genieten van onze vislekkernijen is uiteraard ook mogelijk. Onze ruime zitgelegenheid, zowel binnen als op terras biedt ruimte aan totaal 100 personen.

Dus breng eens een bezoekje aan "visjuwelier" Dries van den Berg.

Lees meer over

Openingstijden

Bekijk de openingstijden van het visrestaurant, de winkel en het Palingmuseum. 

Zakelijke bijeenkomsten

Uw vergadering, zakelijk meeting of contractbesprekingen op een unieke locatie organiseren? Dan bent u bij Dries van den Berg & Zn aan het juiste adres. Lees snel verder.

Rondleidingen

Een kijkje achter de schermen in onze ambachtelijke Palingrokerij, dat kan op afspraak. We bieden de mogelijkheid om met grote groepen diverse arrangementen aan.