Ga naar content
Geopend maandag t/m vrijdag 9:00 – 18:30 uur (za. 18.00 uur)
Bel ons: 0341 423 723

Visrestaurant

In ons Visrestaurant kunt u genieten van heerlijke visgerechten, uiteenlopend van een kibbelingmenu, sliptongmenu of een ‘Proeverij Dries van den Berg‘. 

Tevens hebben wij dagelijks een ‘catch of the day’. Onze gerechten worden uiteraard geserveerd met onze bekende saus en super kwaliteit vis.

Let op onze combideal met een lekker drankje, zo heeft u een complete maaltijd en scoort u een leuk voordeeltje! Zie onze menukaart met de gerechten + afbeeldingen, met meer dan 15 soorten visgerechten zal er zeker wat voor u tussen zitten.

(Onze keuken sluit dagelijks om 18.00 uur – Tafels reserveren is niet mogelijk)

Wij werken met zelfbediening, met behulp van het zogenaamde buzzersysteem. U bestelt u gerecht aan de Visbar, en bestelt er eventueel een lekker drankje bij. Dan ontvangt u van onze medewerker een leuke buzzer, die u meeneemt naar uw zitplaats; als uw gerecht klaar is, gaat de buzzer trillen en licht hij op. Bij inlevering van de buzzer ontvangt u, uw heerlijke visgerecht!

Ons assortiment aan producten om thuis te bereiden of te nuttigen, is weergegeven in onze overzichtelijke assortimentslijst.

Direct genieten van onze vislekkernijen is uiteraard ook mogelijk. Onze ruime zitgelegenheid, zowel binnen als op terras biedt ruimte aan totaal 100 personen.

Dus breng eens een bezoekje aan "visjuwelier" Dries van den Berg.

Lees meer over

Palingexperience

Beleef een uniek kijkje achter de schermen in onze ambachtelijk Palingrokerij! De rokerij die normaal niet toegankelijk is, wordt voor jou opengesteld; zodat je alles kunt zien. Onder begeleiding van 1 van onze rookmeesters krijg je alle geheimen te zien en te horen. Je kunt uit 3 verschillende arrangementen kiezen, om het helemaal naar jou zin te maken. Ideaal voor uw bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenparty, teamuitje of onderdeel van uw dagje uit.

    Zakelijk

    Uw vergadering, zakelijk meeting of contractbesprekingen op een unieke locatie organiseren? Dan bent u bij Dries van den Berg & Zn aan het juiste adres. Lees snel verder.

    Rondleidingen

    Een kijkje achter de schermen in onze ambachtelijke Palingrokerij, dat kan op afspraak. We bieden de mogelijkheid om met grote groepen diverse arrangementen aan.