Ga naar content
we zijn vandaag geopend vanaf 09:00 uur
Bel ons: 0341 423 723

Rondleidingen

Een kijkje achter de schermen in onze ambachtelijke Palingrokerij, dat kan op afspraak. We bieden de mogelijkheid om met grote groepen diverse arrangementen aan.

Rondleidingen

U ziet de ouderwetse, maar nog dagelijks gebruikte rookkasten. Ook het mysterieuze verhaal van de paling komt aan bod, want over Paling is er een heleboel bijzonders te vertellen! 

Deze onderwerpen komen in ieder geval aan bod:

  • Vangsttechnieken, 
  • voortplanting, 
  • leefomgeving, 
  • stichting DuPaN en 
  • het uiteindelijke vakmanschap Palingroken 

Als afsluiter kunt u lekker proeven van de heerlijke dagvers gerookte Paling. 

Bekijk de website van het Palingmuseum

Lees meer over

Openingstijden

Bekijk de openingstijden van het visrestaurant, de winkel en het Palingmuseum. 

Palingexperience

Beleef een uniek kijkje achter de schermen in onze ambachtelijk Palingrokerij! De rokerij die normaal niet toegankelijk is, wordt voor jou opengesteld; zodat je alles kunt zien. 

Deze experience is beschikbaar vanaf 25 personen! Eventuele aanvragen voor uitzonderingen van kleinere groepen, dienen te worden gedaan per e-mail naar Paling@driesvandenberg.nl

Vanaf de 1e week van juni is er de mogelijkheid voor bezoekers en kleine groepen om gebruik te maken van arrangement Veluwemeer. Hiervoor kan er aangemeld worden aan de bar in de winkel of bellen naar de winkel om te rerserveren.

    Zakelijke bijeenkomsten

    Uw vergadering, zakelijk meeting of contractbesprekingen op een unieke locatie organiseren? Dan bent u bij Dries van den Berg & Zn aan het juiste adres. Lees snel verder.