Ga naar content

Bezoek het Palingmuseum

Er was eens een dorpsgek in Harderwijk, die het bizarre idee had om een eigen palingmuseum op te zetten en te bekostigen…

Bezoek ons geheel nieuwe Palingmuseum. De toegang is gratis. 

Op de website van het Palingmuseum lees je er alles over!

Ga naar de website >>

Lees meer over

Visrestaurant

In ons Visrestaurant kunt u genieten van heerlijke visgerechten, uiteenlopend van een kibbelingmenu, sliptongmenu of een ‘Proeverij Dries van den Berg‘. 

Palingexperience

Beleef een uniek kijkje achter de schermen in onze ambachtelijk Palingrokerij! De rokerij die normaal niet toegankelijk is, wordt voor jou opengesteld; zodat je alles kunt zien. 

Deze experience is beschikbaar vanaf 25 personen! Eventuele aanvragen voor uitzonderingen van kleinere groepen, dienen te worden gedaan per e-mail naar Paling@driesvandenberg.nl

Vanaf de 1e week van juni is er de mogelijkheid voor bezoekers en kleine groepen om gebruik te maken van arrangement Veluwemeer. Hiervoor kan er aangemeld worden aan de bar in de winkel of bellen naar de winkel om te rerserveren.

    Zakelijke bijeenkomsten

    Uw vergadering, zakelijk meeting of contractbesprekingen op een unieke locatie organiseren? Dan bent u bij Dries van den Berg & Zn aan het juiste adres. Lees snel verder.