Ga naar content

Bezoek

Lees meer
Openingstijden

Bekijk de openingstijden van het visrestaurant, de winkel en het Palingmuseum. 

Lees meer
Visrestaurant

In ons Visrestaurant kunt u genieten van heerlijke visgerechten, uiteenlopend van een kibbelingmenu, sliptongmenu of een ‘Proeverij Dries van den Berg‘. 

Lees meer
Palingexperience

Beleef een uniek kijkje achter de schermen in onze ambachtelijk Palingrokerij! De rokerij die normaal niet toegankelijk is, wordt voor jou opengesteld; zodat je alles kunt zien. 

Deze experience is beschikbaar vanaf 25 personen! Eventuele aanvragen voor uitzonderingen van kleinere groepen, dienen te worden gedaan per e-mail naar Paling@driesvandenberg.nl

Vanaf de 1e week van juni is er de mogelijkheid voor bezoekers en kleine groepen om gebruik te maken van arrangement Veluwemeer. Hiervoor kan er aangemeld worden aan de bar in de winkel of bellen naar de winkel om te rerserveren.

  Lees meer
  Bezoek het Palingmuseum

  Er was eens een dorpsgek in Harderwijk, die het bizarre idee had om een eigen palingmuseum op te zetten en te bekostigen…

  Lees meer
  Rondleidingen

  Een kijkje achter de schermen in onze ambachtelijke Palingrokerij, dat kan op afspraak. We bieden de mogelijkheid om met grote groepen diverse arrangementen aan.